slika icun

Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju

U toku je Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji i Republici Srpskoj za 2021. godinu. Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju promoviše preduzetnički način razmišljanja i ponašanja tako što učesnicima daje podršku, edukativnu i finansijsku.

Nosilac Takmičenja je resorno ministarstvo nauke Republike Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i medijskim partnerom RTS. Tehničku realizaciju Takmičenja vrši Organizacioni tim sa Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i Tehnološko-metalurškog fakulteta u Beogradu.

Do sada je na takmičenju učestvovalo 2950 timova sa preko 9000 učesnika, pripremljeno je 1161 biznis planova i poslovnih modela kojim su potvrđeni ekonomski potencijali predloženih inovacija. Poseban kvalitet je okupljanje tima od 384 recenzenata iz Srbije i naših istaknutih ljudi širom sveta. Zahvaljujući učešću na takmičenju, do sada je osnovano 88 novih preduzeća, koja su trenutno aktivna na tržištu.

Svi zainteresovani koji su već stvorili određenu inovaciju ili su pred njenom finalizacijom, trebalo bi da oforme svoj, najmanje tročlani tim. Inovacije mogu biti iz svih oblasti tehničkog, medicinskog, informatičkog ili stvaralaštva u oblasti usluga.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu, gde takođe možete elektronski izvršiti i prijavu. Rok za prijavu je 5. maj 2021. godine.

Naši članovi

unigafmsnmdcthnznr

Prijavite se na svoj nalog